img img img img
Om oss

Vem är vi?

Vi är en städfirma med mer än 10 års erfarenhet i städ och fönsterputs branschen. Vi är professionella, noggranna och serviceinriktade. Vi är en modern och progressiv städfirma som i första hand bryr sig om sina kunder, men även om sina anställda och om miljön. Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Vi satsar stenhårt på vårt miljöarbete och vi använder oss av miljövänliga produkter.

Vi har breda tjänster och kan hjälpa till med det mesta, hjälper er med regelbunden städning vardag som helger. Du bestämmer givetvis själv hur ofta och i vilken omfattning vi ska städa hos dig!

Vårt huvudsakliga geografiska arbetsområde är Göteborg med omnejd. Vi sträcker oss från Borås till Uddevalla och hela vägen ner mot Kungsbacka.

Author Image

Author Signature

Vår mission

Att erbjuda skräddarsydda och smarta städtjänster efter kundens önskemål till lägsta möjliga priser.

Vår vision

Att bli Sveriges allra bästa städfirma som styrs av just kunderna.

Våra värderingar

Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter varje dag. Våra värderingar har samlats i fyra värdeord: Ansvar, kvalitet, pålitlighet, och flexibilitet. Tillsammans genomsyrar de allt som vi gör och bidrar till att förtydliga vår identitet. De vägleder oss i det dagliga arbetet och skapar en tydlighet i alla uppdrag.

Vad jobbar vi med?

Städtjänster med högsta kvalité till överkomliga priser

Vi erbjuder kvalitetstjänster till attraktiva priser för både företag och privatpersoner.
Vi utför alla slags städtjänster till företag: Kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning, fönsterputsning samt lokalvård av alla sorters affärslokaler och offentliga utrymmen.
Vi hjälper även privatpersoner med städning av bostäder: Fönsterputsning, Löpande hemstädning, storstädning, flyttstädning, m.m.

Välkommen att kontakta oss för offert på era uppdrag. Ni kan också maila, ringa eller boka online. Vi svarar snarast.

Vi gör alltid ett kostnadsfritt hembesök för att ta reda på just dina behov.

Vi erbjuder alltid nöjdhetsgaranti och prisgaranti på vårt arbete.

brand
img
img
img
img